Innomator – Suomeksi

Innomator on fuusio marokkolaista ja skandinaavista osaamista ja asiantuntemusta. Perustamme toimintamme korkealaatuisiin tuotteisiin, asiakastyytyväisyyteen ja asiallisiin hintoihin.

Perustatko ensimmäistä yritystäsi vai oletko vanha konkari ja haluat uudistaa yritystäsi? Kun haluat päästä helpommalla, valitse kokeneet ammattilaisemme siivittämään yrityksesi menestystä. Innomator tarjoaa sinulle koko paketin.

Me tiedämme, kuinka brändäyksen, visualisoinnin ja markkinoinnin moninaisilla työkaluilla saamme yrityksesi potentiaaliset asiakkaat luottamaan ammattitaitoosi. Sitähän menestyvä liiketoiminta on. Laadukasta palvelua, joka saatetaan ihmisten silmille, korville ja huulille.

Tarjoamme palveluitamme Euroopan Unionin ja Pohjois-Afrikan alueella.

Tilaa nyt maksuton aloituskonsultaatio yrityksellesi >

BRANDING & BUSINESS PLANNING

coffee-smartphone-desk-pen.jpg

Brändi on enemmän kuin logo tai visuaalinen ilme. Se on mielikuva ja tunne, joka sinulle on yrityksestä muodostunut. Parhaat brändit sitouttavat asiakkaat niin hyvin, että niistä ollaan valmiita maksamaan enemmän kuin kilpailijoiden tuotteista. Haluatko, että sinunkin yrityksestäsi nousee mielikuva laadusta, luotettavuudesta ja muodikkuudesta?

Brändäämisen lisäksi autamme sinua suunnittelemaan yrityksesi liiketoimintaa ja rahoitusta (liiketoimintasuunnitelma ja rahoituslaskelmat) sekä kiteyttämään yrityksesi mission, vision ja arvomaailman.

Tiimiimme kuuluu muun muassa suomen, englannin, ranskan, swahilin ja arabian kielen ammattilaisia, joten tuotamme myös ammattimaisia tekstisisältöjä nettisivuille, artikkeleihin ja blogeihin.

Tutustu joihinkin aiempiin töihimme >

VISUAL DESIGN

pexels-photo-697055.jpegLogolla saadaan aikaan tärkeitä mielikuvia ja se kertoo asiakkaillesi, mitä olet myymässä ja mitkä ovat sinun erikoisuutesi. Ammattilaisemme osaavat suunnitella onnistuneiden logojen lisäksi muun muassa sosiaalisen median profiili- ja kansikuvia ja ikoneita sekä verkkosivun visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan, kuten tarkoituksenmukaiset fontit ja värimaailman.

Suunnittelemme myös perinteisen markkinoinnin grafiikkaa, kuten julisteita, flyereita, roll-uppeja, käyntikortteja, t-paitoja ja työasuja. Meidän kauttamme saat työn aina suunnittelusta valmiiseen fyysiseen tuotteeseen saakka.

NETTISIVUT

Suunnittelemme sinulle nettisivun, joka sopii tarkoitukseesi ja brändisi ilmeeseen. Mikäli sinulla on jo verkkosivu, voimme suunnitella sen uudelleen, tai luoda sivusi alusta loppuun. Käytämme työssämme uusimpia teknologioita, joiden avulla onnistuu kaikenlaiset työt yksinkertaisista monimutkaisiin nettisivuihin vaikkapa verkkokauppaominaisuudella.

Tiimiimme kuuluu muun muassa suomen, englannin, ranskan, swahilin ja arabian kielen ammattilaisia, joten tuotamme myös ammattimaisia tekstisisältöjä nettisivuille, artikkeleihin ja blogeihin.

Tutustu joihinkin aiempiin töihimme >

pexels-photo-266176.jpegMARKETING

Nykyaikainen verkkomarkkinointi on nopeaa ja kustannustehokasta. Mainokset voidaan kohdentaa hyvinkin tarkasti halutulle kohderyhmälle muun muassa iän, sukupuolen, ammatin, harrastusten ja ostokäyttäytymisen perusteella. Analytiikan avulla saamme tietää, mitkä mainokset toimii parhaiten ja ketkä tuotteitasi tai palveluitasi ostavat. Näin pystymme kohdentamaan markkinointia ennestään.

Google Adwords, Facebook, ja Instagram-mainokset ovat ostettua markkinointia. Hakusanaoptimointi eli Search-Engine Optimization (SEO) on verkkosivusi luonnollisen esiintymisen parantamista hakukoneiden tuloksissa.

Sisältömarkkinointiin luottavat niin suuret kansainväliset konsernit kuin pienet yhden henkilön toiminimetkin. Sen sijaan, että yritykset vain tyrkyttäisivät palvelujaan, ne houkuttelevatkin potentiaalisia asiakkaitaan tarjoten heille arvokasta sisältöä ilmaiseksi. Kun potentiaaliset ja nykyiset asiakkaat kokevat saavansa tärkeää tietoa, he voivat kiinnostua myös yrityksen maksullisista palveluista ja tuotteista. Voikin sanoa, että nykypäivänä hyödyllisen sisällön tuottaminen on koko verkkomarkkinoinnin ydin.

Tutustu joihinkin aiempiin töihimme >

VIDEO- AND PHOTOGRAPHING

pexels-photo-320617.jpegKuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tarjoamme ammattimaista video- ja valokuvausta sekä mallipalveluita Espanjassa ja Marokossa. Muita kuvapalveluita tarjoamme kansainvälisesti ja Suomessa, kuten kuvanmuokkausta (photoshop), videoeditointia, käsikirjoittamista. Teemme lisäksi vaikuttavia video- ja televisiomainoksia.

Tutustu joihinkin aiempiin töihimme >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s